Thebloggers.com.cy

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 31/07 έως 06/08

Η εβδομάδα ξεκινά με Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο από το Λέοντα. Θέματα υγείας ηγετικής προσωπικότητας και διαμάχες γύρω από οικονομικά συμφέροντα με αφορμή την παραβατική συμπεριφορά κράτους ή οργανισμού θα απασχολήσουν τη διεθνή επικαιρότητα.

Κριός

Η Αφροδίτη στους Διδύμους εξακολουθεί να σας εμπνέει και να σας παροτρύνει σε πραγματικά ή νοητικά ταξίδια. Οι εκκρεμότητες στην εργασία εξακολουθούν να σας απασχολούν, αν το θελήσετε όμως μπορείτε να βάλετε κάποια τάξη στους τομείς που πρέπει να επιληφθείτε. Φροντίστε να είστε σαφείς στην επικοινωνία και ακριβείς στη διατύπωση των θέσεων και απόψεών σας!

ΤΙΡ: Υπερασπιστείτε τις επιλογές σας σε όλους τους τομείς.

Ταύρος

Οι αντιθέσεις στις καθημερινές σας δραστηριότητες συνεχίζονται, για αυτό φροντίστε να είστε περισσότερο ευέλικτοι και προετοιμασμένοι απέναντι σε εμπόδια και καθυστερήσεις. Αισθηματικά μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, ούτε να παρεξηγήσετε την αμέλεια του συντρόφου σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας και βρείτε τον τρόπο με τον οποίο θα ξεπεράσετε τις ενοχλήσεις της εβδομάδας.

ΤΙΡ: Μην αντιστέκεστε στις εξελίξεις και φανείτε πιο διπλωμάτες στη συμπεριφορά σας.

Δίδυμοι

Κερδίστε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας και επενδύστε στο μέλλον. Αισθηματικά προσέξτε τα λόγια σας και διατηρήστε ανέπαφο το κύρος σας. Όσοι ζητούν τη συμβουλή σας έχουν εμπιστοσύνη στην αντίληψη και την ικανότητά σας να διακρίνετε την εστία της αναταραχής. Αν είστε σε διακοπές, θα εισπράξετε αρκετές φορές το ενδιαφέρον του περίγυρου και θα έχετε την ευκαιρία νέων γνωριμιών.

ΤΙΡ: Απολαύστε την καθημερινότητα των διακοπών.

Καρκίνος

Ευκαιρίες παρουσιάζονται σε όλους τους τομείς και πρέπει να είστε αποφασιστικοί και δραστήριοι. Αν θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των εξελίξεων, ζητήστε βοήθεια από ανθρώπους κατάλληλους για την περίσταση. Αισθηματικά αλλάξτε συμπεριφορά και δώστε περιθώρια χρόνου στο σύντροφό σας για να μπορέσει να ασχοληθεί και με τις δικές του υποχρεώσεις.

ΤΙΡ: Η πίεση δεν θα σας οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Λέων

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς και δεν θα έχουν αποτέλεσμα αντίστοιχο των κόπων σας. Προετοιμαστείτε για ένα διάστημα με αντιθέσεις, αναβολές και καθυστερήσεις και μην πιέζετε καταστάσεις και ανθρώπους ξεπερνώντας τα όρια ασφαλείας τους. Οι μάχες μπορεί να είναι κρυφές, γι’ αυτό αποφύγετε να διακινδυνεύσετε και μην επενδύσετε στην αβεβαιότητα.

ΤΙΡ: Προσοχή στο χειρισμό μηχανημάτων και στην οδήγηση!

Παρθένος

Ο Ερμής στο ζώδιό σας φροντίζει να σας κάνει αποτελεσματικούς στα επαγγελματικά σας και περισσότερο αθόρυβους στις επιτυχίες σας. Η οικογένεια φαίνεται να σας απασχολεί για το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό φροντίστε να σκεφτείτε και να πράξετε σωστά. Αισθηματικά ευνοούνται οι ελεύθεροι για σύντομες χαρές μέσα από νέες γνωριμίες.

ΤΙΡ: Μη δίνετε υπερβολική διάσταση σε μια εφήμερη αισθηματική περιπέτεια.

Ζυγός

Είστε ζορισμένοι από την πίεση κάποιων αποφάσεων που πρέπει να πάρετε. Ό,τι και αν επιλέξετε, θα έχει ορισμένες συνέπειες, κυρίως προς τους δικούς σας ανθρώπους, κι αυτό σας κάνει ακόμα πιο διστακτικούς. Η λύση όμως που θα επιλέξετε πρέπει να εξυπηρετεί κυρίως εσάς, ώστε να μπορέσετε μετά να προσφέρετε βοήθεια και στους άλλους από θέση ισχύος.

ΤΙΡ: Αναζητήστε την ηρεμία που τόσο έχετε ανάγκη.

Σκορπιός

Έχετε περισσότερες ευκαιρίες να τακτοποιήσετε τις πρακτικές εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Αντιλαμβάνεστε ευκολότερα τις σκοπιμότητες που επηρεάζουν τους ανθρώπους γύρω σας και μπορείτε να λύσετε κάποιους γρίφους όσον αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες φορές, αλλά εξακολουθείτε να διατηρείτε κάποιες από τις επιφυλάξεις σας.

ΤΙΡ: Δώστε προσοχή στις προκλήσεις του επαγγελματικού τομέα.

Τοξότης

Έχετε ευρύ πεδίο δράσης αυτή την εβδομάδα και φροντίστε να εκμεταλλευτείτε γνωριμίες και ευκαιρίες προβολής σας. Δεν είναι απαραίτητο να σας ταιριάζουν απόλυτα όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας, αλλά τις περισσότερες φορές διαλέγετε να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία που καθησυχάζει τις ανησυχίες σας. Η εβδομάδα περιλαμβάνει και αισθηματικές προκλήσεις.

ΤΙΡ: Είστε η ήρεμη δύναμη σε ένα περιβάλλον αναταραχής! Διατηρήστε αυτό το ταλέντο σας.

Αιγόκερως

Αισθηματικά θα χρειαστεί να είστε διπλωμάτες και υποχωρητικοί. Κοινωνικά φαίνεται να γίνεστε η ψυχή της παρέας. Οικονομικά μια μικρή ενίσχυση είναι στις πιθανότητες της εβδομάδας, φροντίστε όμως να τη χρησιμοποιήσετε συνετά και ουσιαστικά. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, είναι πιθανόν να αποκτήσετε νέες συνήθειες, τις οποίες θα τηρήσετε και στο μέλλον.

ΤΙΡ: Δώστε ευκαιρίες στο απρόοπτο να συμβεί και να σας ευχαριστήσει!

Υδροχόος

Οι άλλοι θα σας απασχολήσουν και θα σας στενοχωρήσουν, καθώς οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας επηρεάζουν τις ευαίσθητες ισορροπίες κάθε είδους σχέσης σας. Προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο και φροντίστε να είστε κύριοι των καταστάσεων που εξελίσσονται γύρω σας. Οικονομικά φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όριά σας, καθώς η περίοδος φαίνεται να σας επιβαρύνει.

ΤΙΡ: Προετοιμάστε καλύτερα τους στόχους σας.

Ιχθύες

Φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Προσωπικά και αισθηματικά εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην αφήνετε τους άλλους να περιορίζουν τον ορίζοντά σας. Είναι σημαντικό για εσάς να έχετε εφικτούς στόχους, να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και να κρατάτε αποστάσεις από εκείνους που μπορούν να σας αποδιοργανώσουν.

ΤΙΡ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και φανείτε υπομονετικοί στις επιδιώξεις σας.

Πηγή: peoplegreece.com από τον Κώστα Λεφάκη