Thebloggers.com.cy

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 24/07 έως 30/07

Η Σελήνη στο Λέοντα, το τρίγωνο Ερμή από το Λέοντα με Ουρανό από τον Κριό και η αντίθεση Αφροδίτης από τους Διδύμους πυροδοτουν αποκαλύψεις στην πολιτική και την οικονομία και αντιδράσεις σε συμπεριφορές κυβερνήσεων.

Λέων

Θα σας απασχολήσουν υποθέσεις τρίτων, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Δείξτε ανοχή απέναντι σε εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τη στρατηγική σας. Οι επιδιώξεις στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας φαίνεται να αλλάζουν σταδιακά, αλλά δεν ήρθε ακόμα η στιγμή να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις  και ανατροπές.

Παρθένος   

Η εβδομάδα φέρνει ένα είδος εσωστρέφειας που θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να αξιολογήσετε από καλύτερη σκοπιά τους συμμάχους σας. Οι προκλήσεις από το περιβάλλον της εργασίας συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στα προσωπικά σας καταλαβαίνετε ότι οι επαναλήψεις σάς κουράζουν. Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

ΤΙΡ: Αποφύγετε να φτάνετε στα όριά σας εξαιτίας τρίτων.

Ζυγός

Θα χρειαστεί προσοχή στα οικονομικά σας και στη διαχείριση των περιουσιακών σας. Η εβδομάδα περιλαμβάνει επίσης αυξημένα έξοδα, μετακινήσεις και συναισθηματικές προκλήσεις που θα πρέπει να αποφύγετε. Επαγγελματικά χρειάζεται λίγη προσπάθεια ακόμα για να πλησιάσετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα αν έχετε εργαστεί μεθοδικά τον τελευταίο καιρό για την υλοποίησή τους.

ΤΙΡ: Συνεννοηθείτε και επικοινωνήστε καλύτερα με το άμεσο περιβάλλον σας.

Σκορπιός     

Παρά την καθημερινή αναστάτωση, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να λήξει ωφέλιμα για εσάς. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από επιτήδειους ρήτορες και να μη θέσετε σε κίνδυνο την τωρινή σας ασφάλεια στην εργασία. Αποφύγετε τις παρασκηνιακές συζητήσεις. Οι επαναστάσεις δεν σας ωφελούν, ενώ στα αισθηματικά σας οι ελεύθεροι θα χαρείτε από την προσέγγιση ενός ενδιαφέροντος ατόμου, αρκεί να είστε δεκτικοί.

ΤΙΡ: Φανείτε προνοητικοί σε αντιπαραθέσεις με παράγοντες πιο ισχυρούς από εσάς.

Τοξότης

Μη θεωρείτε δεδομένη την κατανόηση του συντρόφου σας, αν δεν μπείτε στον κόπο να εξηγήσετε τις θέσεις σας και να ακούσετε την απέναντι πλευρά. Μετακινήσεις, κοινωνική ζωή και επαγγελματικές αναζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Επιμεληθείτε κάποια θέματα οικογενειακής φύσεως και μην επαφίεστε στις διαβεβαιώσεις τρίτων για τη θετική έκβαση των υποθέσεών σας.

ΤΙΡ: Υπερασπιστείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε και συμπαρασταθείτε τους.

Αιγόκερως  

Μπορείτε με διπλωματικό τρόπο και ήπιους τόνους να επηρεάσετε κάποιες εξελίξεις, χωρίς όμως να δώσετε την εντύπωση ότι μεταβάλλετε στόχους και στρατηγική. Είναι σημαντικό να έχετε υπομονή και ξεκάθαρες βλέψεις. Αισθηματικά ευνοούνται όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι, αλλά και όσοι αρκούνται σε όσα μπορούν να συμβούν άμεσα.

ΤΙΡ: Προνοήστε για την οικονομική και επαγγελματική σας ασφάλεια.

Υδροχόος    

Ενδιαφέρουσα εβδομάδα για τα αισθηματικά σας. Φροντίστε να ξεπεράσετε κάποιους ενδοιασμούς και να γίνετε πιο τολμηροί στις επιδιώξεις σας. Συνεννοήσεις και συναλλαγές θα είναι προς όφελός σας, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι για άμεσες αποφάσεις. Ένα οικογενειακό ζήτημα χρειάζεται την προσοχή σας.

ΤΙΡ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες για να προωθήσετε τους στόχους σας.

Ιχθύες          

Μετακινήσεις, συζητήσεις, αντιπαραθέσεις και συμβιβασμοί είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Μπορείτε να επηρεάσετε τις εξελίξεις, αλλά θα πρέπει να εστιάσετε εκεί όλο σας το ενδιαφέρον. Στις διακοπές σας φροντίστε να έχετε την κατάλληλη παρέα.

ΤΙΡ: Επενδύστε σε έναν έξυπνο συμβιβασμό και αποφύγετε τη ρήξη.

Κρίος

Φανείτε συνεργάσιμοι και με καλές προθέσεις στον επαγγελματικό χώρο, καθώς φαίνεται να αλλάζουν κάποιες ισορροπίες και να δημιουργούνται νέες προτεραιότητες. Αισθηματικά φανείτε επιφυλακτικοί στις εύκολες συνεννοήσεις και μην εφησυχάζετε όταν επικρατεί ηρεμία στην καθημερινότητά σας. Έχετε ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις χαράς και ξεκούρασης που θα σας ανανεώσουν.

TIΡ: Υποστηρίξτε έμπρακτα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος         

Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν θα σας ταλαιπωρήσουν μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη λύση. Δείξτε ψυχραιμία για να μη χάσετε τον έλεγχο. Αισθηματικά φροντίστε να μη δίνετε αφορμές που προκαλούν αντιδράσεις ή ρήξεις με το σύντροφό σας και μην προκαλείτε εντάσεις. Μια πληροφορία ή η προοπτική ρύθμισης μιας εκκρεμότητας θα σας επιτρέψουν να αναθαρρήσετε και να ανασυγκροτηθείτε.

ΤΙΡ: Πιστέψτε στις ικανότητές σας και συνεχίστε τις προσπάθειές σας.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για επικοινωνία, μετακινήσεις και θετικές συνεννοήσεις. Η οικογένεια χρειάζεται την προσοχή σας, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, ενώ κάποιες ανατροπές σχεδίων θα σας αναγκάσουν σε επιλογή λύσεων της τελευταίας στιγμής. Φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά σας και κρατήστε ασφαλείς αποστάσεις από εστίες έντασης και παρεξηγήσεων.

ΤΙΡ: Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας σε όλους τους τομείς.

Καρκίνος     

Δικαιώνεστε στις επιλογές σας όσον αφορά την υποστήριξη των πρακτικών επιδιώξεών σας. Έχετε κατά νου ότι θα τα καταφέρετε καλύτερα αν λειτουργήσετε μόνοι και με αποφασιστικότητα. Κάποιες σκοπιμότητες σας επιβάλλουν να είστε προσεκτικοί με σχέσεις που δεν σας εκφράζουν και με ανθρώπους που πρέπει να έχετε με το μέρος σας.

ΤΙΡ: Προσπαθήστε να προωθήσετε τις κοινωνικές επαφές σας.

Πηγή: peoplegreece από τον Κώστα Λεφάκη