Thebloggers.com.cy

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16/07 – 22/07

Κριός. Αισθάνεστε ένα έντονο δυναμισμό που σας δίνει φτερά να πετάξετε σε καινούργια τοπία άνεσης και ευχαρίστησης. Ίσως να είναι ένα ξαφνικό φλερτ ή μια αλλαγή στη στάση ενός φίλου απέναντι σας. Εν ολίγοις έχετε ένα ενθουσιασμό που σας αναστατώνει γιατί μπορείτε να έχετε τα πράγματα και τις καταστάσεις της ζωής σας πάνω σε μια νέα βάση και μια νέα προοπτική στη ζωή σας. Έχετε επικοινωνία με πολύ ευχάριστα άτομα και κάνετε παρέα μαζί.

Ταύρος. Βλέπω να έχετε εισπράξεις αυτή την εβδομάδα, οι ευκαιρίες και το χρήμα σας κυνηγούν. Μπορεί να έρχονται πλουσιοπάροχα από την δουλειά σας σαν ανταμοιβή για την πολύ εργασία που έχετε ρίξει. Αφήνετε πίσω σας κάποια συναισθηματικά ταλαντευματα κατά πόσο συμβατικοί πρέπει να είστε στην καριέρα σας και αποφασίζετε τι ριζικά βήματα πρέπει να κάνετε. Αναζητάτε μια μεταμόρφωση στη ζωή σας, μια άλλη προοπτική.

Δίδυμος. Έχετε μια διάθεση να παρουσιάζεστε σαν σοβαρό και σημαντικό άτομο, βγάζετε προς τα έξω μια ωριμότητα που οι κοντινοί σας ίσως να νομίζουν ότι σας είδε πολύ ο Ήλιος στην παράλια. Είστε ανοιχτοί σε φλερταρίσματα γιατί θέλετε μια επιβεβαίωση της γοητείας σας. Εάν είστε σε πωλήσεις ή κοιτάτε να κλείσετε μια συμφωνία η τύχη είναι μαζί σας. Λίγο τα μυαλά σας παίρνουν αέρα αυτή την εβδομάδα, γιατί έχετε μια φανταστική επαγγελματική ευκαιρία.

Καρκίνος. Βλέπετε τη ζωή με ένα καινούργιο μάτι, κάτι σας  ενθουσιάζει, έχετε την  ευκαιρία να προσχωρήσετε παραπέρα, κάτι αλλάζει. Συναισθηματικά είστε σε ένα ενθουσιασμό καθότι ξεπερνάτε κάποιες υποχρεώσεις και ταχτοποιείτε κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούσαν από καιρό. Έχετε κάποια καλά νέα στα οικονομικά σας, σας κάνουν να αισθάνεστε μια κυριαρχία και δύναμη. Παραπέρα επιθυμείτε λίγο μοναξιά, θέλετε να έχετε μερικές στιγμές αναπόλησης.

Λέοντας. Εσείς είστε έτοιμοι για διακοπές, ανυπομονείτε πότε θα φύγετε. Έχετε κάτι εξαίσιο στα σχέδια σας και είστε μερικώς απαιτητικοί στο πως θα περάσετε καλά. Φαίνεται ότι η καριέρα σας σας ευχαριστεί αρκετά αυτές τις μέρες, έχετε καλά νέα που σας κάνουν αισιόδοξα. Συναισθηματικά πετάτε στα σύννεφα, το ταίρι σας ή μια καινούργια γνωριμία σας δίνουν μια καινούργια ενέργεια που μετράει πολύ για σας.

Παρθένος. Μια ωραία εβδομάδα στα οικονομικά για σας. Παίρνετε κάποια χρήματα που δίνουν μια καινούργια αισιοδοξία στη ζωή σας γιατί ανοίγουν κάποιους νέους ορίζοντες και σας δίνουν περισσότερη ελευθερία. Αισθάνεστε ωραία στην άποψη που έχετε για τη ζωή και αυτό γιατί φαίνεται μια τυχερή εβδομάδα για σας. Ένα τζοκερ να το παίζατε θα έλεγα. Όσο για τα ερωτικά  εκδηλώνετε ένα παθιάρικο εαυτό, ίσως να σας εμπνέουν οι καυτές καλοκαιρινές νύχτες.

Ζυγός. Με τον Δια στο ζώδιο σας για καιρό τώρα πρέπει γενικά να περνάτε πολύ καλά τελευταία. Αισθάνεστε πολύ αισιόδοξοι και τυχεροί στη ζωή καθότι φαίνεται ότι οι περιστάσεις σας ευνοούν. Στην καριέρα σας κάνετε μια πολύ δυναμική κίνηση, θέλετε να μεταπηδήσετε σε ένα πιο αποκλειστικό επαγγελματικό περιβάλλον όπου θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο εφευρετικά τον εαυτόν σας και θα πετύχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στο χώρο σας.

Σκορπιός. Είστε σε μια φάση που θέλετε να αναθεωρήσετε τις προσωπικές σχέσεις σας γιατί θέλετε περισσότερη πρωτοτυπία και να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Είστε σε μια μικρή πίεση, θέλετε να κάνετε μεγάλα βήματα στα επαγγελματικά σας οπότε βλέπετε ότι πρέπει να είστε πιο εκλεκτικοί στον κύκλο γνωριμιών σας. Σας συναρπάζει ένας ρομαντισμός, διαισθάνεστε ότι τη γυναίκα της ζωής σας θα τη συναντήσετε αυτό το καλοκαίρι  ή το ταίρι σας βγάζει ένα καινούργιο μαγνητισμό.

Τοξότης. Απολαμβάνετε ένα υπέροχο αίσθημα ελευθερίας και ευχαρίστησης, ένας παράγοντας στη ζωή σας λειτουργεί πολύ καλά για σας. Έχετε επαφές με ευχάριστα και καλλιεργημένα άτομα και έχετε την ευχέρεια να κάνετε καινούργιους φίλους. Προσπαθείτε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στο χώρο της εργασίας σας καθότι αισθάνεστε μια αναστάτωση συναισθηματικού χαρακτήρα, μια πρόταση να ξεκινήσετε κάτι ή ένα φλερτ.

Αιγόκερος. Με τον Πλάτωνα στα ζώδιο σας για πολύ καιρό έχετε όλο το χρόνο να αναζητήσετε πηγές δύναμης βαθειά μέσα σας και να επιφέρετε τις μεταμορφώσεις στη ζωή σας που επιθυμείτε. Αναπολήστε πάνω σε αυτό καθότι σύντομα όταν ο Κρόνος μπει και αυτός στο ζώδιο σας θα σας φέρει καταστάσεις να πραγματοποιήσετε τα μεγαλόπνοα σχέδια σας. Είστε πολύ ευχαριστημένοι στα επαγγελματικά σας  και έχετε τις ευκαιρίες για στιγμές καλοπέρασης.

Υδροχόος. Θα νοιώσετε κάτι ξαφνικό να αλλάζει μέσα σας, θα αρχίσετε να αισθάνεστε διαφορετικά για τον εαυτό σας, θα αναζητήσετε νέους τρόπους επιβεβαίωσης, συναισθηματικής ασφάλειας και πληρότητας. Βρίσκετε ότι θα πρέπει να είστε περισσότερο μαχητικοί και απαιτητικοί στις επαφές σας με τους άλλους, αρκετά με τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις.  Περνάτε ευχάριστα και νοιώθετε μια ελαφρότητα  μέσα σας, οπότε η όλη σας μικρή επανάσταση φαίνεται ότι ήταν ότι σας χρειαζόταν.

Ιχθείς. Νοιώθετε ότι κυλάτε με το πνεύμα των καιρών και παράλληλα βρίσκετε ότι έχετε μια αρμονική σχέση με το κατεστημένο, κάτι που ίσως φαίνεται αταίριαστα αλλά εύκολο για το αιθέριο στοιχείο των Ιχθύων που δεν είναι άλλο από τη βαθειά διαίσθηση τους που λειτουργεί σαν ραντάρ και τους κατευθύνει ασυναίσθητα στις επιλογές τους. Μια πολύ καλή εβδομάδα για να ρισκάρετε ερωτικά ή  στις κινήσεις σας, φαίνετε να ξέρετε πολύ καλά μέσα σας τι θέλετε.