Thebloggers.com.cy

Οι δυναμικές γυναίκες γουστάρουν να ‘ναι υποτακτικές στο κρεβάτι

Οι δυναμικές γυναίκες γουστάρουν να ‘ναι υποτακτικές στο κρεβάτι

Έχουμε συνηθίσει ν’ ακολουθούμε τα κοινωνικά στερεότυπα κι υποσυνείδητα να περιμένουμε συγκεκριμένες συμπεριφορές από συγκεκριμένους ανθρώπους. Όπως συμβαίνει και με όσα αναμένουμε απ’ τα δύο φύλα. Υπάρχουν οι προκαταλήψεις που κυριαρχούν κι οι απαιτήσεις τις κοινωνίας.

Έτσι έχουμε συνδέσει το δυναμισμό με τους άντρες και σοκαριζόμαστε όταν συναντάμε δυναμικές γυναίκες. Είναι αυτές οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και θα σε κοιτάξουν μες στα μάτια απαιτώντας το. Αυτό που επιθυμούν θα το αποκτήσουν χωρίς εκπτώσεις.

Θα σου μιλήσουν ευθέως, λέγοντας αυτό που εννοούν, δίχως να κομπιάζουν και να ψάχνουν τρόπους για να γίνουν αρεστές. Διαθέτουν σιγουριά, που δεν αφήνει χώρο στο μυαλό τους για να τρυπώσουν ανασφάλειες, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα. Η αμφιβολία δεν έχει θέση στη ζωή τους.

Από μια τέτοια γυναίκα θα περίμενε κανείς να είναι σχεδόν αυταρχική ακόμη και στο κρεβάτι. Να προστάζει τον άντρα σαν να είναι υποτακτικός της και να του φέρεται όπως θα φερόταν σ’ έναν σκλάβο του σεξ. Φαντάζεται κανείς ότι έχει κι εκεί το πάνω χέρι κι όλοι ακολουθούν τις σεξουαλικές ορέξεις της.

Όμως, στην πραγματικότητα, οι περισσότερες δυναμικές γυναίκες αφήνουν το σκληρό τους περίβλημα στην πόρτα μπαίνοντας και μεταμορφώνονται σε γατούλες με λιμαρισμένα νύχια. Ο άντρας είναι ο αφέντης τους κι εκείνες θ’ ακολουθήσουν τις προσταγές του χωρίς αντίδραση.

Ό,τι επιθυμεί ο κυρίαρχος, θα το έχει. Όσα ζητήσει, θα γίνουν. Γιατί σ’ αυτό το παιχνίδι η κυριαρχία δεν τους ανήκει, αλλά την έχουν παραχωρήσει άνευ όρων σ’ αυτόν που θα παραδοθούν. Θα τον περιποιηθούν και θα τον αφήσουν να τις κάνει ό,τι θέλει.

Θα υπακούσουν σε κάθε προσταγή. Θα γονατίσουν υπάκουα και θα του προσφέρουν ηδονή. Θα πέσουν στα τέσσερα και δε θα βγάλουν άχνα όταν τραβήξει τα μαλλιά τους. Θα φορέσουν λουρί και χειροπέδες, χωρίς να προβάλλουν αντίσταση. Ο ρόλος τους τώρα απαιτεί υπακοή. Και θα το απολαύσουν.

Δεν έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση, οπότε δε χρειάζεται να κυριαρχήσουν και σ’ αυτό το πεδίο. Είναι η σειρά τους να χαλαρώσουν και να δοθούν ολοκληρωτικά. Και δεν είναι ότι υποτάσσονται ευκολότερα απ’ τις υπόλοιπες γυναίκες, αλλά η διαφορά ανάμεσα στο δυναμισμό που εκπέμπουν σ’ όλες τις άλλες περιστάσεις και στην πλήρη παράδοσή τους την ώρα του σεξ είναι εντονότερη.

Όμως για να συμβεί αυτό δεν αρκεί ο καθένας. Πρέπει να βρεθεί ο άντρας αυτός που θα τις κάνει να νιώσουν αρκετή εμπιστοσύνη ώστε ν’ αφήσουν τον έλεγχο να γλιστρήσει απ’ τα χέρια τους και να του επιτρέψουν ν’ αναλάβει τα ηνία και να τις υποτάξει. Γιατί η αλλαγή γίνεται με τη συναίνεσή τους.

Χρειάζεται γι’ αυτό ένας άντρας που θα τις κατακτήσει πρώτα και πάνω απ’ όλα εγκεφαλικά. Που θα καταφέρει να υποτάξει πρώτα το μυαλό τους και στη συνέχεια θα τις παίζει στα χέρια του ώσπου να παρακαλούν να δείξει έλεος και να τις οδηγήσει στην κορύφωση, γιατί δεν αντέχουν άλλο να ριγούν σε κάθε άγγιγμα.

Είναι αρκετά έξυπνες για να ξέρουν ότι αυτή τους η υποταγή ανάβει τους άντρες περισσότερο. Αυτή η άλλη πλευρά τους, που μένει κρυφή για τους έξω, τους εξιτάρει κι η υποταγή μιας δυναμικής γυναίκας είναι σίγουρα τονωτική για την αυτοπεποίθησή τους. Κι όταν ο άντρας νιώθει δυνατός, η γυναίκα θα το ευχαριστηθεί περισσότερο, καθώς η διάρκεια κι η ένταση της διείσδυσης θα είναι μεγαλύτερη.

Ουσιαστικά γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν, αφού αφήνονται μόνο όταν βρεθεί ο κατάλληλος παρτενέρ, που θα έχει την ικανότητα να τις κουμαντάρει. Θα διαισθανθούν πόση σεξουαλική ικανοποίηση θα τους προσφέρει κι ηθελημένα θα του δώσουν την άδεια να τις βάλει από κάτω. Οπότε στην πραγματικότητα, ακόμη κι όταν φαίνεται πως αφήνουν τον έλεγχο, πάλι εκείνες τον έχουν.

 

pillowfights.gr