Thebloggers.com.cy

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 20/03 – 26/03

Κριός

Με την έναρξη της εβδομάδας η σκέψη σας θα περιστρέφεται γύρω από το σπίτι, ως τον χώρο που ζείτε αλλά και την οικογένεια. Δεν θα πάρετε τώρα κάποιες σημαντικές αποφάσεις, ωστόσο επεξεργάζεστε διάφορα σενάρια. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα νιώθετε πιο βέβαιοι και έτοιμοι να ενδώσετε στις προκλήσεις ενός ιδιαίτερου ατόμου, χωρίς να παραβλέπετε ό,τι άλλο ενδιαφέρον κυκλοφορεί γύρω σας.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας όπου χρειαστεί. Η εθελοντική εργασία σε κάθε κοινοτική προσπάθεια, θα ανορθώσει κατά πολύ το κάρμα σας.

Ταύρος

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με την ανάγκη να κάνετε μια διεξοδική συζήτηση για τα αισθήματά σας, με ένα άτομο για τα οποίο νοιάζεστε ιδιαίτερα. Να κάνετε πολλές ερωτήσεις, που θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλύτερα και θα δείξετε ότι ενδιαφέρεστε ουσιαστικά για τη ζωή του.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είστε πολύ πιο εξωστρεφείς και ανέμελοι. Η εκφραστικότητά σας μέσα στο Σαββατοκύριακο να σας βοηθήσει να προσελκύσετε το σωστό άτομο, τη σωστή στιγμή!

Δίδυμοι

Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει να ενδιαφέρεστε για τον εαυτό σας και μόνο. Θα αγνοήσετε παντελώς την ύπαρξη του υπόλοιπου κόσμου, για να ασχοληθείτε με θέματα και υποχρεώσεις που αφορούν αποκλειστικά εσάς.

Το χιούμορ σας θα είναι σε έξαρση από το μέσο της εβδομάδας και μετά, τραβώντας την προσοχή ενός ιδιαίτερου ατόμου με τρόπο που δεν θα περιμένατε ποτέ! Το Σαββατοκύριακο θα επικρατεί ένα χάος στην παρέα, την οποία εσείς θα επαναφέρετε στην τάξη και την πραγματικότητα.

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα αρχίσει με εσάς να νιώθετε εξαιρετικά. Στο σπίτι σας τα έχετε όλα οργανωμένα, η ζωή σας είναι τακτοποιημένη και είστε στο επίκεντρο της προσοχής των πάντων. Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο, είναι κάποιες πιθανές σπατάλες που θα μετανιώσετε αργότερα.

Από το μέσο της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν θέματα με βάθος και νόημα και οι συναρπαστικές σας συζητήσεις θα εντυπωσιάσουν κάποια άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Με αυτό το κλίμα θα μπείτε στο Σαββατοκύριακο, που αρκεί απλά να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων.

Λέων

Με τα νεύρα σας κάπως τεντωμένα θα αρχίσει η νέα εβδομάδα, καθώς θα σκέφτεστε σοβαρά κατά πόσο είστε σε σωστή πορεία. Μην επιτρέψετε σε μικρά πράγματα να σας επηρεάσουν πιο πολύ απ’ όσο χρειάζεται. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα έχετε βρει την ισορροπία και την καλή σας διάθεση, η ενέργειά σας θα είναι ανορθωμένη.

Προσέξτε ιδιαίτερα κάποια οικονομικά θέματα προς το τέλος της εβδομάδας. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον προγραμματισμό σας το Σαββατοκύριακο.

Παρθένος

Οι οργανωτικές σας ικανότητες θα είναι σε πρώτη ζήτηση στην έναρξη της νέας εβδομάδας. Όλοι θέλουν κάποιον να τους κατευθύνει στο τι να κάνουν και πώς, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για αναπροσαρμογές. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα είναι ευχάριστες αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας.

Το γεγονός ότι έχετε γύρω σας άτομα που νοιάζονται για εσάς – όπως κι εσείς για όλους – θα σας δώσει την απαραίτητη σιγουριά ότι μπορείτε να στηριχτείτε όποτε το απαιτήσει η στιγμή.

Ζυγός

Η δημιουργική σας πλευρά θα σας βάλει στη νέα εβδομάδα, κάνοντας εύκολη τη διαύγεια στα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες ενδέχεται να σας μπερδέψουν λίγο όσο προχωρούν οι μέρες, γιατί θα απαιτήσουν πολύ από τον χρόνο σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο, θα έχετε καταφέρει να ισορροπήσετε τις ανάγκες με τις επιθυμίες σας. Μην απορήσετε αν βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής από πολύ ιδιαίτερα άτομα.

Σκορπιός

Με μια αίσθηση άγχους και πίεσης θα σας βρει η αρχή της νέας εβδομάδας, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν προκύψουν διάφορες ιδιόρρυθμες καταστάσεις. Μειώστε τους ρυθμούς σας τις μέρες που θα ακολουθήσουν, προκειμένου να ισορροπήσει η διάθεσή σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας οι μέρες θα είναι ιδανικές για να οργανώσετε τις επόμενες μεγάλες κινήσεις σας, καθώς θα έχετε περισσότερη διαύγεια. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι γεμάτο μεγάλες ιδέες, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο να τις συζητήσετε με τους υπόλοιπους της παρέας.

Τοξότης

Με κέφι και αρκετή τύχη θα μπείτε στη νέα εβδομάδα. Το χαμόγελο θα είναι μόνιμο στο πρόσωπό σας, γι’ αυτό μην επιτρέψετε στις συγκυρίες να σας προβληματίσουν στο ελάχιστο. Όλη την εβδομάδα θα έχετε αρκετή διαύγεια για να αντιλαμβάνεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων, γι’ αυτό θα τα πάτε περίφημα με όλους. Μην σας επηρεάσουν ούτε οι χαμηλές ταχύτητες του Σαββατοκύριακου, απολαύστε τις παρέα με τους φίλους που θα σας προσεγγίσουν για συμβουλές.

 

Αιγόκερως

Ένα άτομο θα επηρεάσει τη διάθεσή σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, γιατί θα σας ασκεί κάποιον έλεγχο που θα σας προβληματίσει. Αν αποδεχθείτε τα δεδομένα, θα κυλήσουν όλα αίσια και θα δείτε κάποιες θετικές αλλαγές στην οπτική σας για το μέλλον

Προς το τέλος της εβδομάδας χειριστείτε με σύνεση τα προβλήματα και το Σαββατοκύριακο θα ξαναβρείτε τη διάθεση για όνειρα και αρκετή ενέργεια για να δραστηριοποιηθείτε.

Υδροχόος

Η εβδομάδα θα ανοίξει με πολύ κόσμο γύρω σας να ασχολείται με αδιάφορα θέματα, που δεν σας εμπνέουν ιδιαίτερα. Προσπαθήστε ωστόσο να κάνετε το καλύτερο δυνατόν, με τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας!

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα θέλετε να κινηθείτε πιο αυτόνομα, γιατί δεν είστε διατεθημένοι να πάρουν κάποιοι από εσάς περισσότερα από όσα δικαιούνται. Παραμείνετε σε εγρήγορση το Σαββατοκύριακο και προσεγγίστε περισσότερο ένα άτομο – έκπληξη

Ιχθύες

Τα δράματα των άλλων θα είναι στο επίκεντρο του περιβάλλοντός σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Προσπαθήστε όσο πιο πολύ μπορείτε να μείνετε αμέτοχοι και ρεαλιστές – αν και θέλετε να ενδώσετε! Ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και μην δώσετε περισσότερη σημασία απ’ όση πρέπει στις λεπτομέρειες, γιατί θα διευθετηθούν στη συνέχεια.

Το Σαββατοκύριακο θα σας εκπλήξει ένα άτομο, που έχει ένα χρέος απέναντί σας από τα παλιά, γι’ αυτό να έχετε ανοικτές τις διόδους επικοινωνίας