Thebloggers.com.cy

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 13/02 – 19/02

Κριός

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές με την έναρξη της νέας εβδομάδας και θα είστε απόλυτα δικαιολογημένοι να μην προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα. Άνθρωποι είστε εξάλλου, και μάλιστα περιτριγυρισμένοι από άλλους ανθρώπους. Όμως κάποιοι στο περιβάλλον σας είναι πραγματικά εξαιρετικά άτομα, κάτι που θα λειτουργήσει θετικά στην ενέργειά σας.

Προς το μέσο της εβδομάδας ενδέχεται να δυσκολευτείτε λίγο να ανοίξετε συζήτηση με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό ακολουθήστε την τακτική του να κάνετε πολλές ερωτήσεις! Όχι μόνο θα βγείτε από τη δύσκολη θέση, θα δείξετε και ότι ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για τη ζωή του. Από την Πέμπτη και μετά να περιμένετε ότι θα έχετε έντονη τη διάθεση για φλερτάρισμα, σε σημείο φρενίτιδας. Όταν όμως φτάσει το Σαββατοκύριακο θα σας κατακλύσει η ανάγκη να καθαρίσετε το σπίτι σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ταύρος

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με ένα κύμα ρομαντισμού και διασκέδασης. Φυσικά σας ενθουσιάζει η εικόνα και μόνο, να βλέπετε ότι η επαφή σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει ανθίζει και εξελίσσεται σε ένα πολύ όμορφο ρομάντζο. Ευτυχώς με αυτή τη διάθεσή σας συνάδει και ο ενθουσιασμός που σας προκαλεί η νέα γνωριμία!

Από την Πέμπτη και μετά ίσως σας ταλαιπωρήσει λίγο ένα σαράκι κτητικότητας προς το αντικείμενο του πόθου σας. Μην δώσετε μεγαλύτερη έκταση από την απολύτως απαραίτητη. Αφού είστε παθιασμένοι ως χαρακτήρες, είναι φυσικό να εκφράζετε τα πάθη σας με έντονους τρόπους. Το Σαββατοκύριακο αφιερώστε χρόνο στο ένστικτό σας που είναι σε έξαρση.

Δίδυμοι

Με την έναρξη της εβδομάδας οι σκέψεις σας αναμένεται να είναι αρκετά διαυγείς και ταχύτατες – και θα δείτε να μαζεύονται γύρω σας πολλοί επίδοξοι ακόλουθοι! Πάντως έχετε τόσα θέματα να ασχοληθείτε, που μόνο βαρετά δεν θα νιώσετε. Μπείτε ζωηρά στη γνωστή σας κοινωνικότητα και νιώστε το ρομάντζο να πλανάται στον αέρα.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με τη συγκέντρωση όσο περισσότερων πληροφοριών μπορείτε για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Προσέξτε μόνο να μην ξεφύγετε από το στόχο σας. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με την τακτοποίηση του σπιτιού σας.

Καρκίνος

Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με το χάρισμα της διαύγειας του πνεύματός σας! Θα σκέφτεστε με την ταχύτητα αστραπής και αυτό θα σας κάνει εξαιρετικά αποδοτικούς στον τομέα της επικοινωνίας. Αφήστε τη γοητεία σας να λάμψει και φροντίστε να βρεθείτε με όσο πιο πολύ κόσμο μπορείτε!

Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά βγείτε ακόμη περισσότερο από το καβούκι σας και αποφύγετε να ασχοληθείτε με οποιονδήποτε θελήσει να σας επιβληθεί ή με ό,τι σας κάνει να νιώθετε αβέβαιοι. Το Σαββατοκύριακο ο προβολέας θα είναι στραμμένος πάνω σας, γι’ αυτό ασχοληθείτε με ότι θα ευχαριστήσει εσάς και μόνο.

Λέων

Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει με τη διάθεση να ασχοληθείτε και να μάθετε καινούργια πράγματα. Οι μέρες θα είναι γεμάτες ευκαιρίες για να καταπιαστείτε με τη θέση και τη φήμη σας, κάτι που θα φέρει κοντά σας και πολλές ρομαντικές γνωριμίες!

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά αφιερώστε χρόνο στη χαλάρωση με φίλους, γιατί σας προσεγγίζουν κάποιες εξαιρετικές νέες συνθήκες για το μέλλον σας. Πάντα τα αναπάντεχα είναι τα πιο όμορφα στη ζωή! Το Σαββατοκύριακο ακολουθήστε τη διάθεσή σας να βγείτε και να δείξετε τη ρομαντική σας πλευρά.

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα θα αρχίσει με εσάς να νιώθετε εξαιρετικά! Στο σπίτι σας τα έχετε όλα οργανωμένα, η ζωή σας είναι τακτοποιημένη και σας είναι ακατανόητο γιατί δεν έχουν όλοι τη δική σας ενέργεια να πιάσετε τη ζωή και να την στύψετε! Από το μέσο της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν θέματα με βάθος και νόημα και οι συναρπαστικές σας συζητήσεις θα εντυπωσιάζουν κάποια άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Με τη διάθεσή σας για πολλή διασκέδαση θα μπείτε στο Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό απλά ακολουθείτε τη ροή των γεγονότων. Αφήστε τη ζωή να σας εκπλήξει.

Ζυγός

Το μυαλό σας είναι ανοικτό και τα αφτιά σας είναι τεντωμένα στην αρχή της νέας εβδομάδας. Παραμερίστε λίγο την τρέλα που επικρατεί στη ζωή σας αυτή την εποχή και αξιοποιείστε την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας. Αυτά τα

χαρίσματά σας θα προσέξει ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, που θα αρχίσει να σας φλερτάρει απροκάλυπτα.

Η ζωή είναι όμορφη και τολμήστε να εξωτερικεύσετε όλα τα ρομαντικά σας ένστικτα από το μέσο της εβδομάδας και μετά, με τον μαγνητισμό σας στο ζενίθ του. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο θα είναι καλό να χαμηλώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να εξετάσετε τα πλάνα σας για την εβδομάδα που έρχεται.

Σκορπιός

Με πάθος και αποφασιστικότητα θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, που θα κατακλυστεί από πολλές χάρες – που θα κάνετε σε άτομα του φιλικού σας κύκλου αλλά και που θα ζητήσετε εσείς από εκείνα. Έχουν σωρευτεί μέσα σας κάποιες πιέσεις και έχετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Πάντως το γεγονός είναι ότι όλοι συνεχίζουν να προσβλέπουν σε εσάς.

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να επιστρατεύσετε τις συμβιβαστικές σας πρακτικές για να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Το Σαββατοκύριακο είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζωογονηθείτε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και αφεθείτε να εκφράσετε τη χαρά σας.

Τοξότης

Σε απόλυτο συγχρονισμό σκέψης με όλα τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα σας βρει η έναρξη αυτής της εβδομάδας. Είναι μια καλή συγκυρία που μπορείτε να αξιοποιήσετε, προκειμένου να στοχεύσετε προς κάτι καλύτερο. Φροντίστε να μείνετε δραστήριοι και εστιασμένοι όλη την εβδομάδα, και μην σπαταλήσετε καθόλου χρόνο άσκοπα.

Το Σαββατοκύριακο σας επιφυλάσσει πολλές καλές στιγμές όπου κι αν βρεθείτε, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Την Κυριακή θα σας κατακλύσουν τα τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά μηνύματα από τους πάντες – ωστόσο εσείς δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε κανένα!

Αιγόκερως

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει θαυμάσια, με ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα που θα λάβετε από πολύ μακριά. Το σπουδαίο με τους παλιούς καλούς φίλους, όσο μακριά κι αν βρίσκονται, είναι ότι πάντα σας υπενθυμίζουν ποιοι είστε. Άρα κατ’ επέκταση, και ποια είναι η πορεία σας. Αυτή η εβδομάδα θα στιγματιστεί από πολλά νέα ξεκινήματα και ενδείκνυται για να θέσετε μακροχρόνιους στόχους.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, γιατί θα ξαναβρείτε την εδώ και καιρό απούσα διαύγειά σας. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι δεν είναι εφικτό να πραγματοποιήσετε τα μεγάλα σας όνειρα, αλλά μην πτοηθείτε γιατί δεν ισχύει!

Υδροχόος

Αν από την έναρξη αυτής της εβδομάδας διευθετήσετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που σας κουράζουν, δεν θα σας απασχολήσουν καθόλου μέσα στην υπόλοιπη εβδομάδα. Αυτές οι μέρες θα είναι μέρες γεμάτες με νέες εμπειρίες, με πολλά νέα άτομα, με πολύ φλερτ και κάποιες συναντήσεις λίγο πιο «στενές»…

Οι ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα είναι στο πρόγραμμα καθώς η εβδομάδα προχωρά προς το τέλος της. Δεν αποκλείεται τώρα να βρεθείτε μπροστά σε ένα άτομο που πάντα σας ενδιέφερε. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να μην το παρακάνετε, τόσο σε επίπεδο σκέψης όσο και σε επίπεδο αντιδράσεων.

Ιχθύες

Αρχίστε αυτή την εβδομάδα φροντίζοντας λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Αξιοποιήστε το ότι δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζεται άμεσα την προσοχή σας, γιατί αυτό το κλίμα δεν θα κρατήσει πολύ. Στο μέσο της εβδομάδας θα κληθείτε να χειριστείτε μια περίεργη κοινωνική συγκυρία, που δεν αποκλείεται να σας αναγκάσει να κυκλοφορείτε με ένα ψεύτικο χαμόγελο για λίγο περισσότερο απ’ όσο αντέχετε.

Φτάνοντας στο Σαββατοκύριακο, θα έχετε τη διάθεση να ξεσπάσετε προς ένα φιλικό σας άτομο, το ταίρι σας, είτε και σε κάποιον άγνωστο. Η συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να αντισταθείτε σε αυτή την ανάγκη, και να λειτουργήσετε πιο πολύ με το μυαλό και λιγότερο με το συναίσθημα. Την Κυριακή το σύμπαν σας καλεί να τεμπελιάσετε, και να μην σκεφτείτε καθόλου τις υποχρεώσεις σας.