Thebloggers.com.cy

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 03/04 – 09/04

Κριός

Οι πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας θα κυλήσουν πάρα εύκολα, με την προνοητικότητά σας σε έξαρση. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε, είναι να κάνετε κατανοητές τις απόψεις σας σε κάθε άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς. Στο μέσο της εβδομάδας θα δείτε τις σχέσεις σας με συγκατοίκους και γείτονες να είναι λίγο τεταμένες. Αν όμως χειριστείτε τις καταστάσεις άμεσα, θα καταφέρετε να τις εξομαλύνετε μέχρι την Παρασκευή.

Το Σαββατοκύριακο η ενέργειά σας θα εκτοξευθεί, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία και φροντίστε να κάνετε νέες επαφές και να διασκεδάσετε.

Ταύρος

Προσοχή στις παράξενες παρορμήσεις που θα σας διέπουν στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται να υπερβάλετε αν σας παρασύρουν, θεωρώντας ότι κάποια άτομα είναι εναντίον σας. Όσο κι αν δυσκολευτείτε, καταβάλετε κάθε προσπάθεια να μείνετε κοντά στους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που σας είναι οικείες.

Μια ρομαντική συνάντηση στο μέσο της εβδομάδας θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε και να μιλήσετε πολύ ειλικρινά – κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να συντελούνται κάποιες δράσεις από τα άτομα του φιλικού σας κύκλου στις οποίες να μην θέλετε να συμμετάσχετε.

Δίδυμοι

Η αρχή αυτής της εβδομάδας σας φέρνει τις τέλειες μέρες, για να κάνετε τις νέες αρχές που σκέφτεστε ακόμη και σε επίπεδο σχέσεων. Η ενέργειά σας θα είναι συμβατή με το κλίμα των ημερών, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη και αναβάλετε για λίγες μέρες όποια λήξη θέλετε να κηρύξετε σε σχέσεις και δραστηριότητες.

Στο μέσο της εβδομάδας θα αναλωθείτε κυρίως σε οικονομικά θέματα. Θα είναι συνετό για εσάς να βάλετε τώρα ένα φρένο στις δαπάνες σας. Το Σαββατοκύριακο θα σας διέπει μια εξαιρετική διαύγεια πνεύματος, και θα είναι καλό να αφιερώσετε χρόνο στο να αναθεωρήσετε τους τρόπους που χειρίζεστε τις υποθέσεις σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με μια συναισθηματική πλημμύρα, στην οποία ίσως να μην στηρίξουν τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μην σας ανησυχήσει αυτό γιατί δεν είναι προσωπικό, απλά έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Η έξαρση της ενέργειάς σας στο μέσο της εβδομάδας, θα είναι ένα άριστο εργαλείο για να ασχοληθείτε με όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητές σας. Αν την ακολουθήσετε, θα αδράξετε άμεσα καρπούς.

Το Σαββατοκύριακο τολμήστε να γίνετε υπερβολικοί, ακόμη κι αν αυτό κεντρίζει ρομαντικές ή πρακτικές πλευρές της ζωής σας. Θα αξίζει τον κόπο και δεν θα έχει συνέπειες.

Λέων

Αρχίστε την εβδομάδα σας με διάλογο, όσο κι αν δυσκολευτείτε να μαζέψετε όλους τους δικούς σας ανθρώπους πιο κοντά σας. Θα έχετε κάποιες ευκαιρίες σε ρομαντικό επίπεδο, που θα πρέπει να σκεφτείτε αρκετά πριν τις περάσετε σε πράξεις… Στο μέσο της εβδομάδας θα σας διέπει ευαισθησία, και θα είστε σε θέση να γοητεύσετε τους πάντες χωρίς να αρθρώσετε λέξη!

Το Σαββατοκύριακο θα είναι τέλειο για εσάς, με θετική ενέργεια και πολλές δραστηριότητες που θα σας ψυχαγωγήσουν και θα σας ξαλαφρώσουν. Το φλερτ θα είναι ασταμάτητο, και δεν αποκλείεται να βρεθείτε ζευγαρωμένοι – αν είναι στα ζητούμενά σας.

Παρθένος

Η διαύγειά σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, θα σας επιτρέψει να έχετε τη λογική εικόνα των πραγμάτων. Επειδή οι φίλοι σας θα δυσκολευτούν να ακολουθήσουν την ταχύτητα σκέψης σας, δείξτε λίγη επιείκεια μέχρι να συντονιστούν μαζί σας. Στο μέσο της εβδομάδας θα χρειαστεί να βάλετε εσείς σε μια σειρά συγκατοίκους, γείτονες ή φίλους σας, και αυτό θα σας επιφέρει σημαντικά οφέλη.

Το Σαββατοκύριακο θα έχει περισσότερη δραστηριότητα απ’ όση θα θέλατε, τουλάχιστον όμως δεν θα βαρεθείτε! Να είστε ελαστικοί με τους φίλους και τους συντρόφους σας και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ζυγός

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα κάνετε μια εξαιρετικά θετική νέα γνωριμία, που θα σας τονώσει τη θετική σας ενέργεια και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε πολλές νέες ιδέες. Είναι εξαιρετική στιγμή για να προσεγγίσετε το ρομάντζο αν εσείς αδέσμευτοι, διαφορετικά θα έχετε κερδίσει έναν καλό νέο φίλο.

Το μέσο της εβδομάδας θα έχει λίγο πιο αργούς ρυθμούς, ειδικά αν προκύψουν εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα που θα πρέπει να χειριστείτε. Ετοιμάστε μεγάλα σχέδια για αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί μπορεί να γίνει ένα από τα καλύτερα που έχετε ζήσει αν αναθεωρήσετε λίγο την οπτική σας!

Σκορπιός

Λίγο αλλόκοτα θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα, αν και εσείς ξέρετε ποια είναι η αιτία – όπως και ότι οι μόνοι υπαίτιοι για κάποιες δυσχέρειες που έχουν προκύψει. Να έχετε συνεχώς τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων σας, γιατί το πιο πιθανό είναι να ξεσπάτε στους γύρω σας χωρίς λόγο.

Από το μέσο της εβδομάδας θα αλλάξει το κλίμα και θα έχετε την ικανότητα να ξελογιάσετε με το πνεύμα σας όποιο άτομο θελήσετε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό να ασχοληθείτε με την προσφορά, σε άτομα που έχουν ανάγκη ή σε εθελοντικές δραστηριότητες.

Τοξότης

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα έχετε πάρα πολλά γνωστά αλλά και νέα άτομα να σας περικυκλώνουν, χωρίς να αποκλείονται οι ευκαιρίες για ρομάντζο. Οι ρυθμοί θα είναι λίγο αργοί αλλά μην ανησυχήσετε, το υποσυνείδητό σας είναι αυτό που θα δουλέψει όπως πρέπει για να αντεπεξέλθετε.

Θα χάνετε λίγο τον βηματισμό σας στο μέσο της εβδομάδας, γι’ αυτό θα είναι υποβοηθητικό αν μπορέσετε να ακυρώσετε κάποιες συναντήσεις και επαφές, μέχρι να βελτιωθούν τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Το Σαββατοκύριακό σας προβλέπεται αρκετά πύρινο και δεν αποκλείεται αυτό να σας δώσει την ώθηση να αποδράσετε από την πόλη με ένα ιδιαίτερο άτομο, έστω και για μία μέρα.

 

Αιγόκερως

Μην μιλήσετε πολύ και μην κάνετε πολλά με την έναρξη της νέας εβδομάδας, όσοι πειρασμοί κι αν σας προκύψουν. Κρατήστε την ενέργειά σας μόνο για τα απολύτως απαραίτητα, που είστε βέβαιοι για την εξέλιξή τους. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα καταφέρετε να χειριστείτε πολύ περισσότερα θέματα.

Αν λειτουργήσετε με σύνεση, θα έχετε διευθετήσει τα πάντα μέχρι και την Παρασκευή. Αξιοποιήστε αυτό το Σαββατοκύριακο όσο περισσότερο μπορείτε. Αν είναι δυνατόν μην ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα τώρα, γιατί θα σας επιφέρουν πιο πολλά προβλήματα απ’ όσα χρειάζεται.

Υδροχόος

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με τόση θετική ενέργεια, που θα σας ενθουσιάζουν όλα τα θέματα που θα ασχολείστε. Θα έχετε την αίσθηση ότι κάνετε νέες ανακαλύψεις, για τον εαυτό σας και τον κόσμο ολόκληρο! Τα πράγματα θα έχουν ταχεία εξέλιξη, γι’ αυτό αποφασίσετε να τα διεκδικήσετε.

Από μέσο της εβδομάδας και μετά ίσως να δυσκολευτείτε λίγο σε οικονομικό επίπεδο, καθώς θα προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στα δεδομένα σας. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι εκπληκτική, με πολλή διασκέδαση και πιο πολλούς ανθρώπους γύρω σας από όσους θα αναμένατε!

Ιχθύες

Η νέα εβδομάδα αρχίζει με μια συμβουλή για εσάς: μείνετε στα δεδομένα σας και μην προβείτε σε καμία μεγαλεπήβολη η μόνιμη κίνηση. Να είστε βέβαιοι ότι σε λίγο καιρό θα είστε σε πολύ καλύτερη θέση.

Το μέσο της εβδομάδας θα είναι εξαιρετικό για εσάς. Κατευθυνθείτε προς το κέφι και τη χαρά, και θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε. Το Σαββατοκύριακο οι σκέψεις σας θα στραφούν προς τη φροντίδα της πνευματικής και της σωματικής σας ευημερίας